Josefines Have 123, Løkken, 9480 Løkken

FLOT VILLA I JOSEFINES HAVE ....

Villaen er opført i 2016 og har et bebygget areal på 68 kvm. + 58 kvm. på 1. sal, hvilket givet et boligareal på 126 kvm.
Villan opvarmes med fjernvarme.

Stueplan indeholder:

* Dejlig lys stue med udgang til terrasse og mange vinduespartier som givet et fantastisk lys ind i stuen.
* Flot køkken med alt i hvidevarer i åben forbindelse med stuen.
* Gæstebadeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.
* Entre med vaskesøjle og teknikskab.
* Fra stuen går trappen til 1. sal. Under trappen er der fint lille depotrum.

1. sal indeholder:

* Repos / udsigtsrum.
* 3 gode soveværelser.
* Lækkert badeværelse med bruseniche, toilet og håndvaskearrangement.
Beliggenhed
Luksus-byhus/fritidshus beliggende kun 300 fra Danmarks bedste badestrand og med kun 10 min. gang til Løkken Torv.

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden, var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem England og Sydnorge. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby, den 3. største ved Vestkysten. Man kan stadig se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv.

Den dag I dag bliver fiskebådene stadig trukket op på stranden. I dag er Løkken en af Danmarks mest eftertragtede feriebyer, da den har en af Europas bedste badestrande. Den kilometerlange strand er med det fineste hvide sand og rent badevand. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane - 18 huls, bowlingcenter, kunstmaler samt museum.

Løkken by har gennemgået en byfornyelse. Søndergade som er indfaldsvej til Josefines Have indgår i denne plan med en lang promenadegade i et smukt samspil med Vendsyssels plantage og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, og "kærlighedsstien" ved Furreby bæk, som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…


Grunden
Herlig grund på 346 kvm. med god indkørselsforhold og terrasse/gårdmiljø.


Udlejning:
Villaen benyttes som fritidshus og er udlejet via bureau med en årlig lejeindtægt til ejer på ca. kr. 75.000Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdag som weekend, bedes alene rettet til Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.