Toftekrogen 3, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Arkitektonisk Luksusfritidshus, opført i allerbedste materialer med spændende detaljer.

Beliggende 600 meter til det brusende Vesterhav med gode stier, ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange badestrand, så langt som øjet rækker.

Luksusfritidshuset er opført som et længehus med 45 graders knæk, som giver en spændende indretning. Endvidere store syd-vestvendte vinduespartier med dobbeltdøre ud til herregårdsterrasse. Her er pletten, som altid giver optimal mulighed for en herlig grillaften.

Fritidshuset er opført i 2006 og har et bebygget areal på 141 kvm. heraf et veldisponeret boligareal på 136 kvm. + 5 kvm udhus.

Luksusfritidshuset er smagefuldt møbleret med flotte møbler, helheden er unik, og sælger har formodet at skabe en let og lys bolig i flotte omgivelser.

* Stilfuld opholds- og spisestue med langbord og bemærk den flot placerede brændeovn med glaslåge, samt de store vinduespartier, og især kipvinduerne, som giver et herligt lysindfald. Fra stuen er der udgang til den store sydvendte herregårdsterrasse med et flot kig udover landskabet.

* Fra opholds- og spisestue er der stige til hyggelig hems, et herligt sted for børn og barnlige sjæle samt stedet hvor der hygges.

* Gæstebadeværelse med store grå meleret klinker, bruseniche, håndvask.

* Lækkert stilfuld hvidt køkken i bedste kvalitet med samtale-kogeø med alt i hårde hvidevarer i rustfri stål og i åben forbindelse med stuen

* 4 store soveværelser, alle med skabe - hvor et soveværelse er med 4 køjer.

* Stort luksus badeværelse med store grå meleret klinker samt dobbelt bruseniche med glasvæg samt wellness-afdeling med boblende spabad med vand/luftmassage; absolut ren nydelse for kroppen.

Integreret redskabsrum.


GRUNDEN:

Stor naturgrund på 1.435 kvm, som er beliggende for enden af blind vej, som er ideelt for især børnefamilien.


BELIGGENHED:

I Nr. lyngby finder du her det tidligere fiskerleje med den kilometer lange badestrand, så langt som øjet rækker. Her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og solnedgangpladsen, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...


UDLEJNING:

Fritidshuset er udlejet via bureau - med en årlig lejeindtægt til ejer på ca. kr. 84.730.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.