Hybenvej 35, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

UTROLIG HYGGELIGT OG LYST FRITIDSHUS MED 4 VÆRELSER.OG KUN 150 M. FRA STRANDEN.

HUSK vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Huset er opført i 1970/1999 og renoveret for ca. 7 år siden med nye vinduer, træbeklædning, terrasse og udestue. Huset har et bebygget areal på 151 kvm heraf 106 kvm. bolig + 14 kvm. udestue, 18 kvm. integreret udhuse og carport på 13 kvm - som er lukket og indrettet som de 4. værelse.
Utrolig velholdt hus som fremstå røgfrit og huset har aldrig været udlejet.
Huset opvarmes med el og brændeovn.

Indeholder:
* Dejlig lyst stue med flot gulv, hvidmalede vægge og lofter, brændeovn og store vinduespartier samt udgang til terrasse og i øvrigt også udgang til den hyggelige udestue på 14 kvm. som er lys og venlig.

* Flot lyst hvidt køkken med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med stuen.

* 4 store soveværelser med minimum 2 sengepladser og alle med hvidmalede vægge og lofter.

* Pænt badeværelse med hvide vægfliser, rustikke gulvklinker, vaskesøjle, toilet, bordarrangement med håndvask samt bruseniche.

* Entre med god garderobeplads.Beliggenhed

Her finder du alt, Vestenvinden, Klitlandskabet, Rubjerg Knude med det historiske tilsandede Fyr. Absolut en enestående beliggenhed, med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Velkommen til Nr. Lyngby


Grunden
Pragtfuld beliggende naturgrund på 817 kvm med dejlig lukket have.

Udlejning
Fritidshuset er IKKE udlejet men kan udlejet til ejer for kr. 64.020,- til ejer.

Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren - Løkken, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.