Magdalenevej 11, Grønhøj, 9480 Løkken

Velholdt fritidshus med garage og med nyt tag for 2020.

Husk - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Fritidshuset er opført i 1978 og har et boligareal på ca. 60 kvm. Endvidere garage fra 1981 på 32 kvm. . En del af garagen er indrette og klar til benyttelse som anneks med flisebelagt gulv, isoleret og med troltexloft.

Huset opvarmes med el og brændeovn.

INDEHOLDER:

* Skøn stue med loft til kip, brændeovn og tagvindue som givet et flot lys ind i stuen. Fra stuen er der udgang til den delvis overdækkede træterrasse.

* Pænt lyst køkken i åben forbindelse med stuen.

* 2 Soveværelser med dobbeltseng.

* Stort badeværelse med lyse gulv og vægfliser. God bruseniche, vaskemaskine. stort bordarrangement med håndvask samt toilet.BELIGGENHED:

Velholdt fritidshus på herlig ugenert naturgrund og kun ca. 450 meter fra stranden. Fra huset er der gode stiersystemer til det brusende Vesterhav, Grønhøj Strand, som byder på en af vestkystens bedste badestrande og en pragtfuldt natur med marehalmsbeklædte klitter, med små idylliske stier og ugenerte gryder. Yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier, samt strandaktivitet ved Vesterhav.

Syd for Grønhøj er Saltum og her finder du en af Danmarks attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.

Et par km nord for Grønhøj, er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Fritidshuset er beliggende 10 minutters gang til en af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøj Strand.GRUNDEN:

Stor naturgrund på 1.210 kvm. med delvis randbeplantning som skaber ugenerthed. Her finder du hygge og optimalt udeliv ved det velplacerede terrasseareal.


UDLEJNING:

Fritidshuset er udlejet via Sol og Strand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.