Pernillevej 23, Kettrup, 9480 Løkken

HYGGELIGT SOMMERHUS MED SPROSSEVINDUER BELIGGENDE I FANTASTISK NATUROMRÅDE ...

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Sommerhuset er opfør ti 1979 og har et boligareal på 53 kmv. + garage på 24 kvm.
Huset opvarmes med el og brændeovn.

INDEHOLDER:

* Hyggelig stue med brændeovn, flot lakeret plankegulv samt udgang til terrasse

* Køkken med god spiseplads i åben forbindelse med stuen.

* Soveværelse med plankegulv og dobbeltseng.

* Soveværelse med plankegulv og 2 x enkeltsenge.

* Badeværelse med bruseniche, toilet og lille håndvaskearrangement.

* Entre/fordelingsgang.BELIGGENHED
Yderst velbeliggende fritidshus i herligt naturområde og en fantastisk mulighed for at følge dyrelivet i området. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Området er Kettrup Bjerge - nabo med det fantastiske område som kaldes "Lille Norge". Her i området kan der tilbydes: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Kettrup Bjerge finder du Saltum med én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Kettrup Bjerge.


GRUND
Herlig naturgrund på 5.076 kvm. med god beplantning og en herlig udsigt til sommerhusområdet og den flotte natur. Huset er beliggende ca. 1400 meter fra stranden.


UDLEJNING:
Fritidsboligen er ikke forpligtet til udlejning.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer. Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren - Løkken, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.