Fyrrevej 8, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

FRITIDSHUS SOM OSER AF RÅHYGGE

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding hver dag.

Huset er opført i 1970/2003 og har et boligareal på 73 kvm. + 23 kvm. garage
Huset opvarmes med el og varmepumpe.

Indeholder:

* Dejlig lys stue med store vinduespartier som givet et flot lys ind i stuen. Stuen har pænt listeloft.

* Ældre køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet har godt spiseplads.

* Stort soveværelse med skabe.

* 2 soveværelser.

* Badeværelse med klinkegulv, bordarrangement med håndvask og vaskemaskine, toilet og bruser.

* Entre med klinkegulv og skabe.Området
Hyggeligt fritidshus på herlig naturgrund i roligt område, og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Her finder du restaurant, Lyngby Mølle feriecenter, sæsonåbnet købmand og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Grunden
Dejlig lukket naturgrund på 3702 kvm. beliggende kun ca. 400 meter fra det brusende Vesterhav og med kort afstand til Nr. Lyngbys købmand og solnedgangspladsen.


Udlejning
Huset er ikke forpligtet til udlejning.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.