Redningsvejen Nord 78, Løkken, 9480 Løkken

NU SÆLGES "BAKKELY" BELIGGENDE PÅ TOPPEN AF KLITTEN ...

Fritidshuset er beliggende i det kuperede klitlandskab i Løkken syd.

HUSK vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Huset er beliggende i JOHANNES SØRENSENS KLIT - på toppen af klitten...

Fritidshuset har den helt rigtige sommerhus-atmosfære er opført i 1968 og fremstår i dag som et virkelig hyggeligt og intimt sommerhus.
Huset har et boligareal på 40 kvm. hertil kommer garagen på 18 kvm.

Huset indeholder:

* Dejlig lys stue med flot laminatgulv og udgang til terrassen midt i klitten.

* Pænt lille lyst køkken i åben forbindelse med stuen.

* Soveværelse med dobbeltseng og skabe.

* Flot badeværelse med lyse gulvklinker og bruseniche med samme lyse vægfliser,. Badeværelset er holdt i lyse farver med toilet og lille skabsarrangement med håndvask.


I en del af garagen er der indrettet anneks som indeholder pænt disponibelt værelse med flot gulv. (ikke godkendt til bolig)

Opvarmes med varmepumpe.

Der er lejekontrakt som ikke er opsagt. Udlejer har 30 års opsigelse med deraf mulighed for at opnå kreditforeningslån.
Beliggenhed
Et rigtigt lille hyggeligt fritidshus beliggende i klitten - Johannes Sørensen Klit - syd for Løkken på en hyggelig klitgrund, med en herlig udsigt over klitlandskabet. I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv som kun Løkken kan tilbyde, samt det autentiske fiskermiljø, indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Grunden
Huset er beliggende på lejet grund i Johannes Sørensens Klit, der omfatter i alt 65 husstande. - Herlig kuperet klitgrund. Huset er beliggende kun 190 meter fra Vesterhavet.


Udlejning
Ingen udlejningsforpligtelse men fritidshuset er et charmerende hus, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset.

Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.