Søndergade 95H L.41., Løkken, 9480 Løkken

UTROLIG VELHOLDT LEJLIGHED I LØKKEN STRANDGÅRD MED KUN 400 METER TIL VESTERHAVET:

VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG ...

Hyggelig hotellejlighed på ca,. 61 kvm. og bygningen er opført i 1976/2001.
Stueetagen på ca. 46 kvm. indeholder:
* Herlig stue med udgang til terrasse, der vender ud mod poolen.
* Lyst køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet har køle-/fryseskab, kombineret komfur/opvaskemaskine samt emhætte.
* Soveværelse med skabe.
* Lyst badeværelse med bruser samt håndvask.
* Pænt toilet med håndvask.
* Endvidere entre/fordelingsgang, ligeledes med flotte gulvklinker.

1. Sal på ca. 15 kvm indeholder:
* Stue med mulighed for opredning til gæster.

Opvarmes med el / Varmepumpe.

Lejligheden er beliggende i Løkken Strandgaard som jf. Lokalplan 4.3.2.9 er udstykket i 2 selvstændige hovedejendomme, hvor den ene består af en restaurant + 20 hotelejerlejligheder og den anden ejendom består af 20 ferieejerlejligheder. Komplekset har fælles adgangsveje, parkeringspladser, overdækket swimmingpool og flot område.
Beliggenhed
Centralt beliggende hotellejlighed beliggende kun 400 meter fra den brede sandstrand og Vesterhavet og i gå afstand til Løkken Torv (10 min.). Løkken byder på mange aktiviteter, såsom golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer og hyggeligt natteliv. I umiddelbar nærhed er der et væld af natur samt strandstier, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Velkommen til Løkken


Grunden
Lejligheden er beliggende i Løkken Strandgård, med fælles indkørsel/adgangsvej, fælles parkeringsplads samt dejlig fælles "gårdhave" med pool m.v.

Udlejning
Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 30.000kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.


Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdag som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.