Skovvej 7, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dejligt spa-fritidshus som er beliggende på herlig kuperet grund - kun 350 m fra stranden.

Ønsker du at udleje - generere dette Luksus-hus kr. 89.300,- til ejer. Et super flot afkast.

Moderniseret med - Facadetræ - Vinduer og døre samt tag

Her i 2022 er der monteret Varmepumpe Luft til Luft.

Opvarmes også med EL og brændeovn.

Huset har et boligareal på 99 kvm. og er opført i 1998.
Endvidere separat redskabsskur.

Indeholder:
* Lys opholdsstue med stort vinduesparti, loft til kip, synlige bjælker, klinkegulv samt brændeovnen ved den centralt placerede murede skorsten. Fra stuen er der udgang til den store syd og vestvendte terrasse - hvor familien kan samles og hygge sig omkring grillen.

* Køkken og spiseafdeling i åben forbindelse med stuen. Køkkenet har flotte hvide grebsfrie låger. Over såvel køkkenet samt spisepladsen er der ovenlysvindue, som giver et herligt lys i rummet.

* Fra stue/køkken er der adgang til de 3 soveværelser, - over de indvendige døre er der vinduespartier, som giver et flot lys i såvel stuen som i værelserne. De 2 af soverummene har terrassedøre ud til terrasseområde, der omkranser det meste af huset.

* Badeværelse med stort firkantet spabad, bruseniche, håndvask samt toilet.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, toilet, håndvask, mindre skabsarrangement samt direkte adgang til sauna.

* Stor entre med god trappe til stor hems med gavlvindue - en hems med god plads således der kan hygges og leges.

* Fra køkkenet er der adgang til bryggers med vaskemaskine/tørretumbler, lille bordarrangement med nedfældet håndvask og her fra bryggerset er der udgang til den østvendte morgenterrasse.Området
Velindrettet fritidshus beliggende på herlig kuperet naturgrund i roligt område, og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Her finder du Lyngby Mølle Feriecenter, Fischermanns rest og købmanden samt solnedgangpladsen som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Grunden
Kuperet klit-naturgrund på 1680 kvm. beliggende kun 350 meter fra det brusende Vesterhav og med kort afstand til Nr. Lyngbys købmand og solnedgangspladsen.

Øvrigt

Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.