Bolettevej 10, Løkken, 9480 Løkken

Drømmer du om et liebhaverfritidshus - direkte på toppen af klitten i Løkken syd - Så har du chancen HER

HUSK - Vi holder ÅBENT hus md tilmelding - hver dag.~

Lækkert fritidshus - som er beliggende perfekt samt naturskønt direkte på toppen - af de stærkt kuperede klitter.

Her imponeres man af det helt unikke og smukke klitområde - hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i klitlandskabet her fra den høje træterrasse.~

Fritidshuset er opført i 1957 og løbende renoveret og fremstår i dag som et moderne fritidshus med et boligareal på 26 kvm. Endvidere udhus på 18 kvm som bl.a indeholder anneks (Ikke godkendt til bolig).

Fritidshuset indeholder:

* Fantastisk stue med opdeling af spiseafdeling og opholdsafdeling. I stuen er der adgang til hemsen med ekstra sengepladser. Stuen har en speciel sofa som kan nemt slåes ud og så fremkommer der en rigtig god dobbeltseng. Stuen er fuldmalet hvid på vægge og lofter og har rigtig flot lyst gulv.

* Hyggeligt flot hvidt køkken i åben forbindelse med stuen.


Fritidshuset er beliggende på lejet grund med en 30 årig lejekontrakt.

Lokalplan 199, som du finder på www.jammerbugt.dk, er gældende for området. Se mere om dette fantastiske klitområde i lokalplanen, hvor der bl.a. belyses, at området skal fortsætte med de 74 "byggeretter" og samme struktur.


Beliggenhed
Et rigtigt lille hyggeligt fritidshus beliggende i klitten - Johannes Sørensen Klit - syd for Løkken på en hyggelig klitgrund, med en herlig udsigt over klitlandskabet. I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv som kun Løkken kan tilbyde, samt det autentiske fiskermiljø, indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Grunden
Huset er beliggende på lejet grund i Johannes Sørensens Klit, der omfatter i alt 74 husstande. - Herlig kuperet klitgrund. Huset er beliggende kun 200 meter fra Vesterhavet.


Udlejning
Fritidshuset er et charmerende hus, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset.
Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.