Helledievej 111, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

BANEBRYDENDE AKTIVITETSHUS...

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Aktivitetsfritidshus med stor poolafdeling samt stort aktivitetsrum med billard m.v.
Fritidshuset er beliggende 700 meter fra Vesterhavet og har et veldisponeret boligareal på 269 kvm. + 17 kvm. integreret udhus.
Luksusfritidshuset er smagfuldt møbleret med flotte møbler så helheden er unik.

Indeholder:
* Stor lys centerstue med loft til kip, store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet, samt flot placeret brændeovn. Udgang fra stuen til stor terrasse.
* Flot stilfuldt køkken som er i åben forbindelse med spise- opholdsstue. Samtalekøkkenet er med praktisk bordplade og masser af plads.
* 8 fantastiske soveværelser alle med skabe.
* 4 veldisponerede badeværelser, alle med bordarrangement med håndvask, bruseniche samt wc.
* Indbydende aktivitetsrum som vil tiltale alle aldersgrupper, her finder du tv stue, billiard, bordtennis, dart, mv. - det er kun fantasien som sætter grænsen. Fra aktivitetsrummet er der adgang til hems.
* Den komfortable Wellness afdeling byder på boblende spa med vand/luftmassage. Swimmingpool med kæmpe vandrutschebane Endvidere er der sauna.
* Integreret skur samt teknikrum, med poolstyring, pumper, sikringer, IHC-elstyring, og her skal det især bemærkes at dette luksus fritidshus er installeret med varmepumpe og brændeovn som giver en langt bedre økonomisk drift, i forhold til andre poolhuse med EL-opvarmning, for såvel lejer som ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.