Redningsvejen Nord 125, Løkken, 9480 Løkken

VELBELIGGENDE FRITIDSHUS PÅ LET KUPERET KLITGRUND I LØKKEN SYD.

Husk - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding hver dag.

Fritidshuset er opført i 1972/2004 og har et boligareal på 80 kvm. + 6 kvm. integreret udhus som er indrettet som anneks. Huset er flot moderniseret med bl.a. nyt tag i 2004, plankegulve fra 2000, køkken og bad er fra 2008 samt energioptimeret med varmepumpe i 2021 og en brændeovn fra 2019.

Indeholder:
* Dejlig lys stue med hvidmalede vægge og loft. Flot plankegulv og velplaceret brændeovn. Fra stuen er der udgang til den delvist overdækkede terrasse samt adgang til den nedsænkede hyggelige lille opholdsstue, der ligeledes har udgang til terrasse,

* Flot køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er fra 2008 og er holdt i hvid/grå/stål og har fin skabs- og bordplads.

* Fordelingsgang med plankegulv og adgang til husets 3 værelser som alle har 2 sovepladser og plankegulve.

* Lækkert badeværelse fra 2008 med bruseniche i "glassten". Smart bordarrangement med vask, toilet, hvidmalede vægge og flot opvarmet rustikt klinkegulv.

* Udhus med plankegulv, bordarrangement med vaskemaskine. Rummet er indrettet som anneks med ekstra sovepladser (Ikke godkendt til bolig)

Et velplaceret sommerhus med den helt rigtige atmosfære. Huset har fine terrassearealer med flot kig til sommerhusområdets klitlandskab.

Huset skal opleves.....Beliggenhed
Yderst velbeliggende fritidshus i kuperet klitområde ca. 220 m. fra en af Danmarks bedste badestrand. Huset er beliggende direkte syd for Løkken og med en herlig udsigt til klitlandskabet.
I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken Strand …

Grunden
Let kuperet klitgrund på 2.611 kvm. med flotte udsigtsvidder til klitterne med marehalm og med rig mulighed for at nyde naturen fra husets terrasse. Med kun 220 meter fra den brede sandstrand samt Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed og er i gå afstand til Løkken By.

Udlejning
Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.