Sdr Strandvej 14, Løkken, 9480 Løkken

Fritidshus/villa beliggende mellem Løkkens Torv og stranden.

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding hver dag.....

Boligen er opført i 1967 og løbende moderniseret. Boligarealet er ca. 83 kvm. fordelt med 50 kvm. i stueetagen og 33 kvm. på 1. sal. Endvdere garage på 20 kvm. Boligen opvarmes med fjernvarme. Boligen er pt registreret som fritidshus og benyttes som fritidshus med udlejning via bureau. Huset vil kunne ændres til helårsbolig pga beliggenheden i byzone.

Stueplan 50 kvm. indeholder:

* Skøn vinkelstue med udgang til terrasse og med flot trægulv samt bjælkeloft. Stuen har trappe til 1. sal.

* Flot stilfuldt køkken fra 2014 med grebsfrie hvide låger, lys gråmeleret bordplade og mange skabe. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen.

* 2 værelser med køjesenge og trægulv.

* Elegant badeværelse fra 2014 med store hvide vægfliser ved bruseniche, lysegrå gulvklinker, smart bordarrangement med håndvask samt toilet.

* Flot entre med vaskesøjle og skab samt trægulv.

1. sal indeholder:

* Repos med sovesofa.

* 2 store gavlværelser med dobbeltsenge.

Boligen er utrolig flot møbleret og der er indrettet dejligt terrassemiljø ved det velbeliggende hus i hjertet af Løkken.Beliggenhed
Mellem Løkkens Torv og stranden finder du dette lille hyggelige fritidshus som vel nok er er beliggende i den bedste del af byen og kun 100 meter fra stranden.Her finder du Danmarks smukkeste kyst-strækning og stranden, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene.

I dette fantastiske og attraktive område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv som kun Løkken kan tilbyde, samt det autentiske fiskermiljø, der indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

I dag er Løkken by i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, postkontor, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, bowlingcenter, kunstmaler samt museum.

Velkommen til Løkken…

Grunden
Boligen er beliggende mellem Løkkens gågade/torv og stranden og altså kun ca. 100 meter fra stranden. Grunden har et areal på 437 kvm.

Udlejning
Fritidshuset er udlejet via bureau med en årlig lejeindtægt til ejer på ca. kr. 65.000 / 75.000Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdag som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.