Annettevej 4, Løkken, 9480 Løkken

UNIK HØJTBELIGGENDE LIEBHAVERI MED HAVUDSIGT ....

ET FRITIDSHUS I SÆRKLASSE - MED EN UNIK BELIGGENHED I KUPERET TERRÆN OG BETAGENDE UDSIGT OVER NYBÆK, STRANDEN OG VESTERHAVET. FRITIDSHUSET ER BELIGGENDE KUN 36 METER FRA STRANDSTIENS MØDE MED LØKKEN STRAND.

FRITIDSHUSET OG GÆSTEANNEKSET ER GENNEMTÆNKT TIL MINDSTE DETALJE OG ER OPFØRT I STILRENE KVALITETSMATERIALER. DER ER NIVEAUFORSKUDTE TERRASSER HVOR SOLEN KAN NYDES FRA MORGENSTUNDEN OG TIL AFTENSOLEN GÅR NED I VEST.

Fritidshuset er opført i 2017 i "Marie Andersens Klit" - og har et boligareal på 76 kvm. + 12 kvm højtloftet kælder med bryggers og badeværelse. Endvidere HOBITTØNDEN på 8 kvm, hvor der er indrettet charmerende gæsteanneks.

I Marie Andersens Klit er der 38 sommerhuse.

Fritidshuset indeholder:

* Skøn udsigtsstue med fantastisk lysindfald samt udgang til en af husets terrasser.

* Flot eksklusivt køkken med alt i hvidevarer. Også fra køkkenet er der fantastisk udsigt.

* 2 fine hyggelige soveværelser

* Lækkert badeværelse med smart bordarrangement med håndvask, toilet og bruseniche.

Kælderen indeholder:

* Kombineret depotrum og badeværelse med bordarrangement med vaskemaskine, bruseniche samt toilet og håndvask.Beliggenhed
Attraktivt beliggende fritidshus i "Marie Andersens Klit" og kun ca. 36 meter fra en af Danmarks bedste badestrand. Huset er beliggende direkte syd for Løkken og med en fantastisk udsigt over NYBÆK, stranden og Vesterhavet. Dette er pletten med masser af natur, klit samt stier som går direkte til Vesterhavet.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur som kun det brusende Vesterhav kan gi' dig!

Velkommen til Løkken Strand …

Grunden
Fritidshuset er beliggende i "Marie Andersens Klit" og er en fællesgrund på 52.461 kvm. som ejes af de 38 sommerhusejere som har hus i klitten.
Fritidshuset er beliggende ca. 36 meter fra stranden.


Udlejning
Fritidshuset er netop tilmeldt udlejning via Feriepartner.

Jf. vedtægterne i grundejerforeningen må huset udlejes max 10 uger om året.
Ved udlejning ca. 10 uger om året via Feriepartner forventes en lejeindtægt på ca kr. 175.000 til ejer + forbrug.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.