Helledievej 127, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

BANEBRYDENDE AKTIVITETSHUS...

Aktivitetsfritidshus med stor poolafdeling samt stort aktivitetsrum med billard m.v.

Fritidshuset er beliggende ca. 700 meter fra Vesterhavet og har et veldisponeret boligareal på 208 kvm. + 14 kvm. integreret udhus.
Luksusfritidshuset er smagfuldt møbleret med flotte møbler, helheden er unik.
Huset opvarmes med centralvarme med oliefyr og brændeovn.

Indeholder:
* Stor lys centerstue med brændeovn, loft til kip, store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet, samt flot placeret brændeovn. Udgang fra stuen til stor terrasse.

* Flot stilfuldt køkken som er i åben forbindelse med spise- opholdsstue. Køkkenet er med praktisk bordplade samt samtalekøkken med håndvask, i dette herlige køkken som er trivelsestedet for familien.

* 6 fantastiske soveværelser med 2 sengepladser, alle med faste skabe.

* 3 veldisponerede badeværelser, alle med bordarrangement med håndvask, bruseniche samt wc - det ene har vaskesøjle.

* Indbydende aktivitetsrum som vil tiltale alle aldersgrupper, her finder du tv krog, billiard og bordtennis, Det er kun fantasien som sætter grænsen. Fra aktivitetsrummet er der adgang til hems.

* Den komfortable Wellness afdeling byder på boblende spa med vand/luftmassage. Swimmingpool med vandrutschebane Endvidere er der sauna.

* Integreret skur samt teknikrum, med poolstyring, pumper, sikringer m.v.


Beliggenhed:
Banebrydende aktivitetshus med pool samt stort aktivitetsrum. Huset er beliggende med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her i Nr. Lyngby finder du købmanden, Fischersmanns rest, Lyngbymølle Feriecenter samt solnedgangspladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby

Grunden
Højtbeliggende naturgrund på i alt 2080 kvm., beliggende kun 700 meter fra stranden. Der er fin indkørsel og herlig afskærmet flisebelagt terrasse.Udlejning
Fritidshuset er udlejet via bureau med en årlige lejeindtægt til ejer på ca kr. 380.000 + forbrug.

Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.