Helledievej 109, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

BANEBRYDENDE POOLHUS m/ AKTIVITETSRUM - LEJE TIL EJER kr. 510.000,-

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Energioptimeret med Varmepumpe Luft til Vand i 2016

Luksus-fritidshus med stor poolafdeling samt stort aktivitetsrum med billard m.v.

Fritidshuset er beliggende 700 meter fra Vesterhavet og har et veldisponeret boligareal på 269 kvm. + 17 kvm. integreret udhus.

Luksusfritidshuset er smagfuldt møbleret med flotte møbler fra 2022 - helheden er unik.

Indeholder:
* Stor lys centerstue med loft til kip, store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet, samt flot placeret brændeovn. Udgang fra stuen til stor terrasse.

* Flot stilfuldt køkken som er i åben forbindelse med spise- opholdsstue. Samtalekøkkenet er med praktisk bordplade og masser af plads.

* 8 fantastiske soveværelser alle med skabe.

* 4 veldisponerede badeværelser, alle med bordarrangement med håndvask, bruseniche samt wc.

* Indbydende aktivitetsrum som vil tiltale alle aldersgrupper, her finder du tv stue, billiard, bordtennis, dart, mv. - det er kun fantasien som sætter grænsen. Fra aktivitetsrummet er der adgang til hems.

* Den komfortable Wellness afdeling byder på boblende spa med vand/luftmassage. Swimmingpool med kæmpe vandrutschebane Endvidere er der sauna.

* Integreret skur samt teknikrum, med poolstyring, pumper, sikringer, IHC-elstyring, og her skal det især bemærkes at dette luksus fritidshus er installeret med varmepumpe og brændeovn som giver en langt bedre økonomisk drift, i forhold til andre poolhuse med EL-opvarmning, for såvel lejer som ejer.


Beliggenhed:
Banebrydende aktivitetshus med pool samt stort aktivitetsrum. Huset er beliggende med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her i Nr. Lyngby finder du købmanden, Fischersmanns rest, Lyngbymølle Feriecenter samt solnedgangspladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby

Grunden
Højtbeliggende naturgrund på i alt 2703 kvm., beliggende kun 700 meter fra stranden. Der er etableret flot indkørsel, dejligt legetårn til børnene og herlig afskærmet terrasse.

Udlejning
Fritidshuset er udlejet via bureau med en årlige lejeindtægt til ejer på ca kr. 482.522 + forbrug.

Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.