Bolettevej 4, Løkken, 9480 Løkken

VELBELIGGENDE FRITIDSHUS I KLITTEN MED GOD PARKERINGSMULIGHED.

Drømmer du om et fritidshus - direkte i klitten i Løkken syd - Så har du chancen HER …

HUSK - Vi holder ÅBENT hus med tilmelding - hver dag.~

Her imponeres man af det helt unikke og smukke klitområde - hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i klitlandskabet.


Fritidshuset er opført i 1917/1994 og har et boligareal på 85 kvm. + 6 kvm. integreret udhus. Huset opvarmes med el, varmepumpe og brændeovn.

Fritidshuset indeholder:

* Udsigtsstue med loft til kip og vinduer til alle verdens hjørner og med udgang til den læfyldte terrasse.

* Stue med brændeovn og dobbelt-sovesofa til ekstra opredning.

* Hvidt køkken i åben forbindelse med stuen.

* Soveværelse med dobbeltseng

* Værelse med køjeseng

* Badeværelse med hvide gulvklinker, bruseniche, vaskemaskine, toilet og håndvask.

* Entre med god garderobeplads.
Beliggenhed
Et rigtigt hyggeligt fritidshus beliggende i klitten - Johannes Sørensen Klit - syd for Løkken på en hyggelig klitgrund, med en herlig udsigt over klitlandskabet. I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv som kun Løkken kan tilbyde, samt det autentiske fiskermiljø, indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Grunden
Huset er beliggende på lejet grund i Johannes Sørensens Klit, der omfatter i alt 74 husstande. - Herlig kuperet klitgrund. Huset er beliggende kun 200 meter fra Vesterhavet.


Udlejning
Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15


Fritidshuset er beliggende på lejet grund med en 30 årig lejekontrakt.

Lokalplan 199, som du finder på www.jammerbugt.dk, er gældende for området. Se mere om dette fantastiske klitområde i lokalplanen, hvor der bl.a. belyses, at området skal fortsætte med de 74 "byggeretter" og samme struktur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.