Redningsvejen Nord 98, Løkken, 9480 Løkken

LIEBHAVERI I KLITTEN ...

Her finder du dette skønne velholdte KALMAR-fritidshus på en fantastisk kuperet klitgrund kun 140 meter fra stranden.

Huset er opført i 2007 og har et veldisponeret boligareal på 106 kvm. her til kommer garagen på 21 kvm. Huset opvarmes med el, varmepumpe og brændeovn. Beliggende på smuk kuperet natur/klitgrund hvor der dejlig terrassearealer samt hyggelig læfyldt bålplads midt i beplantningen.

INDEHOLDER:

* Dejlig lys stue med flot loftkonstruktion, brændeovn og smukt gulv. Fra stuen er der udgang til den store terrasse, hvor både morgen, eftermiddags- og aftensolen kan nydes.

* Elegant køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er holdt i hvid/stål og grå. Bemærk især de flotte mosaik fliser med smart hylde afgrænsning.

* 4 store soveværelser - alle med skabe og 2 sengepladser.

* Wellness badeværelse med spa, bruseniche med glasvæg - toilet og håndvaskearrangement samt adgang til husets sauna. Flotte gulv og vægfliser.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, toilet og håndvaskearrangement.

* Entre/fordelingsgang med god garderobeplads samt indbygget vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde.Beliggenhed
FLOT og velholdt spa-fritidshus, beliggende syd for Løkken, på en kuperet klitgrund, med en herlig udsigt over klitlandskabet og kun 140 m fra den brede sandstrand.

Området kaldes "sandkassen" med en velfungerende grundejerforening. I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Velkommen til Løkken

Grunden
Pragtfuld kuperet klitgrund på i alt 2.095 kvm. med flot udsigt til marhalmsklitter så langt øjet rækker.

Udlejning
Fritidsboligen er IKKE forpligtet til udlejning og har aldrig været udlejet.

Fritidshusets kvalitet og indretning samt beliggenhed er perfekt for udlejning - og der er også mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.