Viborgvej 6, Saltum, 9493 Saltum

ÆLDRE FRITIDSHUS I FLOT ATTRAKTIVT OMRÅDE ....

Fritidshuset er et PANBO-hus som er opført i 1975 og har et boligareal på 62 kvm + overdækket terrasse. Huset opvarmes med el og brændeovn.
Endvidere er der et lille udhus på 6 kvm.

Beboelsen indeholder:

* Dejlig stue med udgang til "svalegangen" / overdækket træterrasse.

* Pænt lyst køkken i åben forbindelse med stuen.

* 2 gode soveværelser med dobbeltseng.

* Soveværelse med dobbeltseng og en over-køje.

* Badeværelse med håndvask, toilet og brus.

* Entre/fordelingsgang med god garderobeplads.Beliggende
Ældre fritidshus på herlig lukket grund i det attraktive område ved BORGVEJ, for enden af Dommerborgvej. Huset er beliggende ca. 990 meter fra stranden. Her befinder du dig i den rå natur i det flotte sommerhusområde og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

I dette fantastiske område mærker du, hvad Saltum også kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her i Saltum finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Saltum.

Grund
Herlig lukket naturgrund på 2149 kvm. beliggende kun ca.990 meter fra Vesterhavet. Grunden er omkranset af træer, som giver en ugenert beliggenhed, et helt unikt og smukt naturområde, som er oplagt for naturelskere, der prioriterer et fredeligt område.

Udlejning

Dette fritidshus er IKKE forpligtet til udlejning.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.