Ørnevej 15, Løkken, 9480 Løkken

STORT VELHOLDT FRITIDSHUS MED UDSIGT TIL KLITTERNE.

Fritidshuset er opført i 1968/1999 og har et boligareal på 90 kvm. - hertil kommer 32 kvm. garage hvor der er indrettet et lille gæsteværelse (ikke godkendt til bolig). I garagen forefindes også en tørretumbler. Huset er løbende vedligeholdt og bl.a. taget er udskiftet.
Fritidshuset opvarmes med el - Varmepumpe fra 2021.

Indeholder:

* Dejlig stor stue med vindueskarnap mod syd - som giver et flot lys ind i stuen.

* Pænt køkken i åben forbindelse med stuen.

* 3 gode værelser alle med skabe og plads til dobbeltseng.

* Mindre værelse som tidligere var et køjeværelse. Værelset har direkte udgang til garagen.

* Badeværelse med bruseniche, toilet, bordarrangement med håndvask og adgang til sauna.

* Flot renoveret gæstetoilet med håndvask og toilet.

* Entre med bordarrangement og skab samt vaskemaskine.Beliggenhed
Særdeles attraktivt sommerhusområde med et utal af strandstier til Vesterhavet, samt ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for.

Med kun 240 meter fra den brede sandstrand og Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed. Fritidshuset er i gå afstand til Løkken By, som byder på mange aktiviteter, såsom butikker, restauranter, cafeer, hyggeligt natteliv, golfbane, bowlingcenter, go-karts, og ridecenter.

I umiddelbar nærhed er der et væld af natur oplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Et par km nord for Løkken er Nr. Lyngby med sit barske klitområde samt nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken.

Grunden
Pragtfuld naturgrund på 839 kvm. med kun 240 meter til stranden samt kort afstand til broen over Furreby bæk og du er på bysiden af Løkken.

Udlejning
Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning. Sælger har benytte fritidshuset som helårsbolig.

Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.