Grindevej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

BUDRUNDE - AFSLUTTET DEN 13. JANUAR - TAK ...

Fritidshuset udbydes som et projektsalg og skal betragtes mere eller mindre som en grund. Huset kan reddes men skal renoveres før det kan benyttes.
Det eksisterende hus har et boligareal på 82 kvm. og er beliggende indenfor klitfredningen og dermed kan bygningen ikke udvides.

Der er panorama havudsigt fra grunden - men huset ligger i ly af klitten.

Huset er beliggende ca. 8 - 10 meter fra skrænten.

Det er vores erfaring - at den kystsikringsdispensationen i Nr. Lyngby kan videreføres nordpå. Der skal dog være enighed og det skal være selv-finasierende.

Huset indeholder:

* Stue med brændeovn ved den murede skorsten samt udgang til terrasse.
* Køkken i forbindelse med stuen
* Entre
* 2 mindre værelser og 1 stort soveværelse.
* Badeværelse med lille sauna.
* Entre og fordelingsgang ved terrassen.

Huset opvarmes med el og brændeoven.


Beliggenhed
Ældre fritidshus beliggende midt i den markante men pragtfulde natur i Nr. Lyngby - mellem Lønstrup og Løkken.

Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Her i Nr. Lyngby finder du købmanden, café, restaurant og solnedgangspladsen, som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang.
Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand…


Grunden

I klitten i en gryde er dette fritidshus, beliggende på en 2502 kvm. kuperet klitgrund. Huset ligger ca. 8-10 m fra skrænten til stranden.


Udlejning
Fritidshuset er udlejet IKKE forpligtet til udlejning.Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.