Karpen 8, Løkken, 9480 Løkken

FLOT VILLA - DER BENYTTES TIL FRITIDSHUS - PÅ EN AF DE FLOTTESTE PLACERINGER I NORDENLYS...

Huset ligger ud til stor naturområde både mod syd samt stort grønt område mod vest.

Huset er opført i 2022 og har et boligareal på 121 kvm. fordelt med 108 kvm. i stueplan og 13 kvm. hems/værelse på tagetagen. Der ud over er der ca. 34 kvm. overdækket terrasse mod henholdvis syd og vest. Endviderer er der etableret en hyggelig østvendt terrasse som er omkranset af stakit og altid har læ for vestenvinden.
Der er etableret flot flisebelagt indkørsel med flisebelagt sti hen til indgangsdøren og som ekstra bonus er der monteret ladestander til bilen.

Huset indeholder:
* Dejlig lys stue med "højt" til loftet, som er i troldtekt med indbyggede spots. Der er store vinduespartier delvist til kip og stuen er i åben forbindelse med det store køkken-alrum med hyggelig ALKOVE med opmagasinering under. Også i køkkenet er der loft til kip med indbyggede spots og stort vinduesparti med udgang via skydedør til det store terrasseareal mod både øst - syd og vest. Terrassen er lavet i termowood, der passer fuldstændig ind i naturen, som faktisk starter når du træder ned fra terrassen.

* Elegant Designa-køkken med alt i hvidevarer - godt skabsplads og messing armatur samt greb. Køkkenet er med samtale ø, hvor opgaverne kan klares, mens man stadig deltager i samtalen ved middagsbordet.

* 2 store soveværelser med skabe. Det ene soveværelse har udgang til den sydvendte terrasse og i øvrigt flot udsigt over det store naturområde.

* Endvidere 1 mindre værelse og fra mellemgangen er der adgang til den 13 kvm. store hems som er godkendt. Fra hemsen er der "glas-rækværk" og fantastisk mulighed for at følge med i aktiviteten i køkken og stue.

* Gæstebadeværelse med bruseniche - med "glasvæg" og smart unidræn, væghængt toilet og lille bordarrangement med håndvask. Armaturerne, toiletrulleholder og håndklædekroge er nøje udvalgt i messing.

* Masterbadeværelse med fritstående kar - bruseniche ligeledes med unidræn, væghængt toilet og bordarrangement med håndvask. Endvidere vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Også her er tingene gennemført med messing armatur og greb.

* Entre med garderobeplads.

Huset har fjernvarme og i stueetagen er der gulvvarme. Huset har flotte klinkegulve i badeværelserne og stilrent Pergogulv i opholdsrummene. Bemærk den flotte vægbeklædning der får sommerhus-atmosfæren fremkaldt.


Beliggenhed
På et pragtfuldt stort areal kaldet både Sea West og Nordenlys, sydøst for Løkken by, som er beliggende indenfor byskiltet og med højt til himmelen, finder du dette herlige område som er omkranset af grønne arealer og som nu er delvist udbygget med helårshuse dog uden bopælspligt, hvormed de kan benyttes til fritidshus.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken…

Grunden
Grunden har et areal på 556 kvm. med udsigt mod vest over grønt fællesareal imellem stikvejene, endvidere er grunden beliggende for enden af en vej og med fri udsigt over grønt naturområde mod syd. Grunden beliggende kun ca. 850 meter fra stranden med cykelsti og tunnel under hovedvejen.

Udlejning
Huset benyttes som fritidshus - men er ikke tilmeldt udlejning så der er ingen forpligtelser.Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.