Redningsvejen Syd 59, Grønhøj, 9480 Løkken

LYST OG VELHOLDT FRITIDSHUS I GRØNHØJS SMUKKE KUPEREDE NATUR VED VESTERHAVET.

Her direkte i klitten finder du dette fantastiske charmerende fritidshus i et eksklusivt naturområde ved Danmarks smukkeste kyst-strækning. Her imponeres man af det helt unikke og smukke klitområde, hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen. En frodighed som er et levende billede, som konstant fornyer sig for dig som betragter, både inde fra husets udsigtsstue som fra terrasserne.

Fritidshuset er opført i 1978 og har et boligareal på 80 kvm. I 1979/93 er der opført en sekundær bygning på 30 kvm. hvoraf de 24 kvm er godkendt som boligareal og de sidste 6 kvm. er indbygget udhus. Opvarmes med el, varmepumpe og brændeovn.

Fritidshuset indeholder:

* Dejlig lys stue med plankegulv og brændeovn samt ovenlysvinduer, der giver et flot farvespil ind i rummet. Stuen har udgang til overdækket træterrasse og adgang til den luksuriøse udsigtsstue med plankegulv, og vinduespartier hele vejen rundt så kan føler man sidder midt i det flotte omkransende klitlandskab. Udsigtsstuen har loft til kip.

* Elegant køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er holdt i hvide og grå nuancer.

* Soveværelse med plankegulv, skab og dobbeltseng.

* Værelse med plankegulv, skab og 3/4 seng.

* Lyst badeværelse med hvide gulvklinker, skabsarrangement med håndvask, god bruseniche samt toilet.

* Entre/fordelingsgang.

Når man træder ud fra sommerhuset er der er fantastisk solgård i ly for vestenvinden og i forlængelse heraf kommer den sekundære bygning der indeholder:

* Stort soveværelse med dobbeltseng.

* Badeværelse med hvide gulvklinker, håndvask, toilet og bruseniche.

* Bryggers med lille bordarrangement med vask samt vaskesøjle. Fra bryggerset er der adgang til dejlig sauna.

* 6 kvm. udhus i enden af bygningen.Beliggenhed
Dette charmerende og velholdte fritidshus er beliggende i et helt unikt samt kuperet klitområde og med kun ca. 300 meter fra en af Danmarks bedste badestrande samt beliggende tæt ved Hannesvej, som ender i strandsti til klitterne og Vesterhavet.

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. På Grønhøj Feriecenter er der muligt for et slag minigolf og lidt indkøb ved købmanden.

Få km nord for Grønhøj Strand er Løkken med sit pulserende liv såsom Torvet, molen, det autentiske fiskermiljø, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Syd for Grønhøj finder du Saltum og én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Hune med kulturelle oplevelser i skulpturparken og Anne Just´s have og umiddelbart efter Hune kommer vi til Blokhus med mange spændende aktiviteter og et aktivt forretningsudvalg.

Dette charmerende fritidshus er beliggende få minutters gang fra én af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøj Strand …


Grunden
Her får du en beliggenhed i klitten, langt udover det sædvanlige. Grunden er enestående med de smukkeste marehalmsklitter og udsigtsvidder.
Klitgrunden er på 1505 kvm.


Udlejning
Fritidshuset er udlejet via Feriepartner i en begrænset periode fra uge 29 til og med uge 36, hvilket har givet en lejeindtægt til ejer på ca. 30.000 årligt.
Der kan indhentes en væsentlig højere lejeindtægt ved at åbne op for yderligere udlejningsuger.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.