Josefines Have 97, Løkken, 9480 Løkken

Attraktiv byggegrund på 331 kvm. - beliggende i hjertet af Løkken, tæt på Vesterhavet, golfbanen, Løkken Hallen og den smukke natur med marehalmsklitter der omkranser en af vestkystens mest attraktive badebyer - Løkken.

Velkommen til Josefines Have, som er et af de sidste bynære boligområder i Løkken.
Løkken er mere end Danmarks bedste badeby, det er også lystes land, et eldorado for naturelskere og friluftsmennesker som vil opleve den store blå himmel og det enestående lys. Løkken er bare Løkken, i al slags vejr og på alle årstider.

Der sker altid noget nyt i naturen, at bo i Løkken giver ny appetit, ikke kun på maden - men på livet.

Grunden ligger kun 400 meter fra stranden og 5 minutter fra Torvet i Løkken.

En helt ny eksklusiv bydel som er arkitekttegnet byggeri opført i klassisk, gammel Løkken stil. Beliggenheden er fyldt med herlighedsværdier for hele familien, og der er ingen bopælspligt, hvorfor den kommende bolig kan benyttes enten som helårs- eller fritidsbolig, helt efter eget ønske.

Er drømmen et nybygget hus, hvor du selv har bestemt indretning og materialevalget - ja så er muligheden her for at bygge nyt. Grunden der er beliggende i byzone, men uden bopælspligt og sælges til absolut konkurrencedygtig pris.

Grunden sælges byggemodnet og der er betalt tilslutning til el og vand og delvist fjernvarme.
Der er offentlig kloak - og der er ingen tilslutningsafgift hertil.

Der skal påregnes 50% tilslutningsafgift til fjernvarme samt fællesantenne.

I øvrigt henvises til lokalplan nr. 4.1.10.0 hvor det bl.a. fremgår, at grunden må bebygges med op til 40% og i 1½ plan. Bebyggelsesprocenten beregnes ud fra grundens størrelse + andel af fællesareal. Der ligger bekræftelse fra Hjørring kommune, at de 40% for nærværende grund beregnes ud fra 591 kvm.

Forhør nærmere omkring grunden og mulighederne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.