Sensommervej 6, Løkken, 9480 Løkken

VELBELIGGENDE HELÅRSGRUND I KALLEHAVEGÅRD - PRISEN ER INCL. TILSLUTNINGER.

Beliggende ved NY STRANDVEJ - som går direkte til stranden med de historiske badehuse....

Grunden er uden bopælspligt i Løkken - beliggende ca. 500 meter fra stranden og ca. 500 meter fra indkøb og bymidte. Sikker cykel og gangsti til både stranden.

Grunden er beliggende i byzone og må bebygges med helårshus som dog kan benyttes som fritidshus, eftersom der ikke er bopælspligt i området.

Lokalplan 4.113 med supplerende tillæg 600-L17 er gældende for området.


Fakta om grundene:

* Grunden er 708 kvm.

* Bygningshøjden for beboelsen er max 8,5 m og i max 1½ plan og for bygning 2 max 5 meter.

* Der er pligt til meldlemsskab af grundejerforeningen når den bliver oprettet.Beliggenhed
Helårsgrund uden bopælspligt - beliggende med kun 500 meter til den store brede sandstrand som er en af Danmarks flotteste hvide sandstrande, nemlig Løkken badestrand og med marehalmsklitter som er stærkt kuperet i området. Her på Løkken strand finder du de hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, og lidt imod nord ved Furreby Bæk er de historiske bunkers. I dette herlige område finder du nostalgiske og charmerende store som små fritidshuse op imod Furreby bæk med to smukke broer til Løkken by.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Grunden
Grunden er 708 kvm. og beliggende for enden af blind vej. Grunden kan benyttes til opførelse af helårshus som dog kan benyttes til fritidshus, da der ikke er bopælspligt.Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer. Vi kan kontaktes på 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.