Kulmulen 7, Løkken, 9480 Løkken

VELBELIGGENDE HELÅRSGRUND I LØKKEN BY.

Grunden ligger op med grønt areal mod vest.

Grunden er beliggende i byzone og skal bebygges med helårshus som dog kan benyttes som fritidshus, eftersom der ikke er bopælspligt i området.

Lokalplan 600-L15 - delområde 1 er gældende for området.

Fakta om grundene:

* Grunden har et areal på 564 kvm.

* Bebyggelsesprocenten ligger på 30%

* Max højde 8,5 meter (1 plans eller 1½ plans huse)

* Facader i teglsten, pudsede mure eller træ.

* Taghældning max 45 gr. - som skal være i sorte eller mørkegrå nuancer.

* Pligt til medlemsskab af grundejerforningen

* Garager, carport, udhuse, skure ol. må ikke placeres nærmere end 1,5 m fra skel.


Prisen er incl. tilslutning til:
El, vand, kloak og fjernvarme.Beliggenhed
På et pragtfuldt stort areal kaldet både Sea West og Nordenlys, sydøst for Løkken by, som er beliggende med delvis udsigt over golfbanen og med højt til himmelen, finder du dette herlige område som er omkranset af grønne arealer og i 2020 blev udstykket i helårsgrunde (uden bopælspligt)

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken…

Grunden
Grundene har et areal på 564 kvm. og er beliggende kun ca. 900 meter fra stranden - der er cykelsti og tunnel under hovedvejen.Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.