Josefines Have 59, Løkken, 9480 Løkken

Rækkehus i Josefines Have - nu med ny Carport/udhus.

Huset er opført i 2007 har et veldisponeret boligareal på 122 kvm fordelt på 2 plan. Endvidere carport på ca. 15 kvm. + 3 kvm. udhus.

Stueetagen indeholder:
* Lys stue med flot gulv, trappe i massiv egetræ til 1. sal samt udgang til terrasse.
* Flot køkken i hvid højglans, med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med faste skabe.
* Fra soveværelset er der direkte adgang til flot badeværelse med grå klinker på gulvet, skabsarrangement med nedsænket håndvask, bruseniche med hvide fliser samt toilet.
* Endvidere entre/bryggers med skabe,fjernvarmeinstallation og grå klinker på gulvet.

1. sal indeholder:
* 2 store soveværelser med lofter til kip samt faste skabe og trægulv.
* Repos/lille stue med loft til kip og trægulv.
* Badeværelse med toilet, lille skabsarrangement med bordplade med helstøbt håndvask samt bruseniche med hvide fliser.

Gulvvarme - opvarmes med fjernvarme.
Afløb til offentlig kloak.

Ingen bopælspligt - kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbrug/fritidshus,


Beliggenhed
I absolut særklasse og tegnet af arkitekt Jørgen Ussing er dette luksus-byhus/fritidshus beliggende kun 300 m fra Danmarks bedste badestrand og med kun 10 min. gang til Løkken Torv.
Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden, var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem England og Sydnorge. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby, den 3. største ved Vestkysten. Man kan stadig se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. Den dag I dag bliver fiskebådene stadig trukket op på stranden. I dag er Løkken en af Danmarks mest eftertragtede feriebyer, da den har en af Europas bedste badestrande. Den kilometerlange strand er med det fineste hvide sand og rent badevand. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane - 18 huls, bowlingcenter, kunstmaler samt museum.
Løkken by har gennemgået en byfornyelse. Søndergade som er indfaldsvej til Josefines Have indgår i denne plan med en lang promenadegade i et smukt samspil med Vendsyssels plantage og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, og "kærlighedsstien" ved Furreby bæk, som ender ved det brusende Vesterhav.
Velkommen til Løkken…


Grunden
Herlig naturgrund på 152 kvm. med flot indkørsel og terrasse som er udført i indfarvede betonsten. Lige ud for terrassen har du fællesarealerne, som er anlagt med et herligt naturpræg med små klitter samt beplantninger i græs, marehalm og klitroser - her føler du Vestkystens herlige landskab.
Som læskærm og til afgrænsning af de privat opholdsarealer anvendes karakteristiske sortmalede hegn, suppleret med enkelte buske, træer og slyngplanter.


Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdag som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.