Josefines Have 47, Løkken, 9480 Løkken

Dejlig syd- og vestvendt enderækkehus med spabad og 2 soveværelser.

HUSK VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG ...

Flot byggestil med facadebehandlet murværk med markering af en høj sokkellinie. Huset har et veldisponeret boligareal på 126 kvm fordelt på 2 plan. Endvidere carport med redskabsrum samt separat redskabsrum på 4 kvm.

Stueetagen indeholder:
* Lys stue med muret pejs - med indsats, massiv egetræstrappe til 1. sal. Stuen har store vinduespartier, der trækker lyset og himlen ind i boligen, så du i ro og mag kan opleve Vestkystens unikke lys og de skiftende årstiders mange nuancer.
* Flot HTH-køkken i hvid højglans og med alt i hvidevarer.
* Gæstetoilet med italiensk glasbordplade og toilet.
* Velindrettet opbevaringsrum under trappen med fjernvarmeinstallationen.
* Bryggers med skabe samt vaskemaskine og tørretumbler.
* Endvidere entre.

Gulvene i stueetagen er belagt med rustikke lyse gulvklinker, der trækker sandet, klitterne og lyset ind i boligen.

1. sal indeholder:
* 2 soveværelser med trægulve, det ene med adgang til hems og det andet med walk-inn closet.
* Repos - kontor med lofter til kip og trægulv.
* Lækkert badeværelse med sorte granitklinker, spabad, bruseniche med silkematte glasklinker og den specialfremstillede italienske glasbordplade med integreret vask.

Gulvvarme i stueetagen og på badeværelse - opvarmes med fjernvarme samt pejsen.

Afløb til offentlig kloak.
Fællesantenne.

Husene er opført i gode gedigne materialer, der ligesom byplanen og arkitekturen har rod i Løkkens traditionelle byggeskikke.
De naturlige materialer og overflader er anvendt på en enkel og raffineret måde, der tilføjer bebyggelsen et strejf af eksklusivitet. Alle materialer er vedligeholdelsesvenlige, miljøvenlige og patinerer på en smuk måde.


Ingen bopælspligt - kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbrug/fritidshus.


Beliggenhed
I absolut særklasse og tegnet af arkitekt Jørgen Ussing er dette luksus-byhus/fritidshus beliggende kun 300 fra Danmarks bedste badestrand og med kun 10 min. gang til Løkken Torv.

Løkken er en af Danmarks mest eftertragtede feriebyer, da den har en af Europas bedste badestrande. Den kilometerlange strand er med det fineste hvide sand og rent badevand. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane - 18 huls, bowlingcenter, kunstmaler samt museum.

Løkken by har gennemgået en byfornyelse. Søndergade som er indfaldsvej til Josefines Have indgår i denne plan med en lang promenadegade i et smukt samspil med Vendsyssels plantage og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, og "kærlighedsstien" ved Furreby bæk, som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Grunden
Herlig grund på 232 kvm. med flot indkørsel med carport/redskabsrum, gårdmiljø med redskabsskur og mange hyggekroge - som læskærm og til afgrænsning af de privat opholdsarealer er der flotte sortmalede hegn.


Udlejning
Eftersom der ikke er bopælspligt kan huset benyttes som fritidshus. Huset er velegnet til udlejning, idet det opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset. Der vurderes en lejeindtægt på ca. kr. 78.000 til ejer ved fuld udlejning.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren A/S, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 .

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.