Strandparken 36, Løkken, 9480 Løkken

LÆKKERT MARITIMT RÆKKEHUS MED SPA.

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Strandparken med sit markante og maritime look er opført med øst- vestvendt balkon, som giver en flot udsigt ned over klitlandskabet. En oplagt beliggenhed for naturelskere, der prioriterer familiens kvalitetstid, hvor man oplever, himlen, farverne og frodigheden i naturen og ikke mindst nærheden til Vesterhavet og Løkken by.

Huset er opført 2016 og har et boligareal på 142 kvm. fordelt med 66 i stueplan, 66 kvm. på 1. sal og 10 kvm. tagetage/hems. Der er delvis overdækkede altaner(balkon) og terrasser mod både øst og vest. Der er med andre ord ikke mindre end fire udendørs opholdsmuligheder, så der kan altid findes sol og læ. På østsiden, foran huset er der opført et praktisk redskabsrum som samtidig er med til at skabe en mere intim morgenterrasse.

Gavlene mod øst og vest er med store panorama-glaspartier fra gulv til kip, som bringer lyset og naturen ind i hver en krog af boligen.

Stueplan indeholder:
* Flot lyst og tidløst køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer med udgang til vestvendt terrasse og med flot åben svingtrappe til 1. sal.
* Soveværelse med dobbeltseng og skabe.
* Badeværelse med bruseniche, spabad, smart bordarrengement med håndvask samt toilet.
* Entre/bryggers med fjernvarmeinstallation og skabsarrangement med vask og integreret vaskemaskine/tørretumbler.
Stueetagen har flot opvarmet klinkegulv.

1. sal indeholder.
* Stor opholdsstue med flot gulv, lofter til kip og adgang til stor godkendt hems imod øst. Fra stuen er der udgang til den vestvendte balkon.
* 2 store soveværelser med dobbeltsenge og skabe.
* Badeværelse med vask, toilet samt stor bruseniche.

Ingen bopælspligt kan benyttes som fritidshus.
Huset opvarmes med fjernvarme.Beliggenhed

På et pragtfuldt stort areal ved Ny Strandvej, syd for Løkken by, som er beliggende med udsigt til klitterne og med højt til himmelen, finder du Strandparken med mange flotte kvalitetshuse som udstråler et maritimt arkitektonisk look.

Danmarks badeby nr. 1 Løkken og en af nordeuropas mest attraktive ferieby med et utal af strandstier ved Vesterhavet, samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dag er Løkken by i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, Løkken golfbane med 18 huller, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Grunden
Grunden er på 138 kvm. og indrettet med dejlig lukket gårdhave og er beliggende kun ca. 550 meter fra stranden.


Udlejning
Huset benyttes som fritidshus og er udlejet via bureau med en årlig lejeindtægt til ejer på ca. 74.000.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.