Egevej 5, Løkken, 9480 Løkken

1 plans villa med integreret garage i attraktivt kvarter.

Villaen er opført i 1971 og har et boligareal på 127 kvm. + integreret garage på 28 kvm. Ejendommen har fået Decratag i 1996.
Villaen opvarmes med fjernvarme.

Indeholder:

* Skøn vinkel-stue med rustikloft og flot pergogulv.

* køkken med spiseplads. Køkkenet er holdt i hvid/bøg og har laminatbordplade.

* Stort soveværelse med skabsvæg og pergogulv.

* 2 gode værelser.

* Fordelingsgang

* Entre med lyst klinkegulv.

* Bryggers med bordarrangement med integreret vaskemaskine og tørretumbler.

* I en del af garage er der indrettet disponibelt værelse.
Beliggenhed
Fin et plans villa i attraktivt kvarter - tæt på indkøb, skole og fritidsaktivitet. Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom villaen er beliggende tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb. Bemærk venligst at der kun er ca. 950 meter til Vesterhavet.

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem Vendsyssel og Sydnorge. Det var især korn, smør, kød nordpå og retur træ og jern. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby med et halvt hundrede fiskerbåde, den 3. største ved Vestkysten. Den dag i dag kan man f.eks. se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. I dag er Løkken en service- og ferieby med velbevarede spor fra fortiden. Byens slogan er "Løkken holder åbent, når Danmark har fri" og det lever Løkken op til. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker.

Løkken By, er ikke kun turisme, og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, "kærlighedsstien" ved Furreby bæk som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken….

Grunden
Flot etableret grund på 743 kvm.med fin beplantning og gode indkørselsforhold


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer. Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren - Løkken, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.