Furrebyvej 3, Løkken, 9480 Løkken

ÆLDRE VILLA I HJERTET AF LØKKEN - KUN 170 M. FRA KÆRLIGHEDSSTIEN OG CA. 320 M. FRA STRANDEN...

Villaen er opført i 1927/1967 og har et boligareal på 120 kvm. + en stor muret garage på 47 kvm. og en skøn "havestue" ude i haven.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme

Indeholder:

* Skøn stue med flot gulv.
* Retro-køkken med fin spiseplads.
* 2 værelser
* Soveværelse med skabe.
* Badeværelse med toilet, håndvask og bruser.
* Gæstetoilet med toilet og håndvask.
* Entre med garderobeplads og direkte adgang til stuen.
* Stort bryggers med skabe, vaskesøjle og bordarrangement med håndvask.Beliggenhed
Fantastisk beliggenhed - ældre villa med stor garage - kun få minutters gang til "kærlighedsstien" som er parallel med Furreby bæk, som går direkte til Vesterhavet ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, Danmarks badeby nr. 1. Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom villaen er tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb.

I dag er Løkken by i en rivende udvikling med et væld af specialbutikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken.

Grunden
Herlig grund på 533 kvm. med god indkørselsforhold og beliggende tæt ved skolen - kun 170 meter fra Kærlighedsstien og kun ca. 320 meter fra stranden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.