Josefines Have 129, Løkken, 9480 Løkken

Utrolig flot og veldisponeret villa i hjertet af Løkken.

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Villaen er opført i 2020 og har et boligareal på 153 kvm. fordelt med 79 kvm. i stueplan og 74 kvm. på 1. sal. Endvidere carport på ialt 30 kvm heraf 12 kvm. integreret udhus. Villaen opvarmes med fjernvarme og har et lavt varmeforbrug.

Stueplan indeholder:

* Stor lys stue med 2 udgange til gårdhaven/terrasse. Stuen har flot opvarmet klinkegulv.

* Liebhaverkøkken af bedste skuffe - køkkenet er i åben forbindelse med stuen og har alt i hvidevarer.

* Elegant badeværelse med samme gulvklinke som den øvrige del af stueplan, bruseniche med murede vægge, væghængt toilet og smart bordarrangement med håndvask.

* Entre / Bryggers med bordarrangement med integreret vaskemaskine/tørretumbler. God garderobeplads og flot klinkegulv.

1. sal indeholder:

* Stor repos / stue med fransk altan i karnappen.

* 3 gode værelser alle med skabe og 2 sengepladser.

* Badeværelse med stor bruseniche med unidræn, kar, væghængt toilet og bordarrangement med håndvask.

Udenfor finde du carporten og udhuset samt velplaceret vesterhavsbruser i gårdhaven.



Beliggenhed
Luksus-byhus/fritidshus beliggende kun 300 fra Danmarks bedste badestrand og med kun 10 min. gang til Løkken Torv.

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden, var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem England og Sydnorge. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby, den 3. største ved Vestkysten. Man kan stadig se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv.

Den dag I dag bliver fiskebådene stadig trukket op på stranden. I dag er Løkken en af Danmarks mest eftertragtede feriebyer, da den har en af Europas bedste badestrande. Den kilometerlange strand er med det fineste hvide sand og rent badevand. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane - 18 huls, bowlingcenter, kunstmaler samt museum.

Løkken by har gennemgået en byfornyelse. Søndergade som er indfaldsvej til Josefines Have indgår i denne plan med en lang promenadegade i et smukt samspil med Vendsyssels plantage og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, og "kærlighedsstien" ved Furreby bæk, som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…


Grunden
Herlig grund på 412 kvm. med dejligt terrasse og gårdmiljø.


Udlejning:
Villaen benyttes som fritidshus og har været udlejet via bureau med en mulig årlig lejeindtægt til ejer på ca. kr. 75.000.
Sælger har i 2022 udlejet huset i juni-juli og august måned og havde en lejeindtægt på kr. 49.000 i denne periode.



Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdag som weekend, bedes alene rettet til Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.