Damgårdsvej 9A, Løkken, 9480 Løkken

VELBELIGGENDE RÆKKEHUS I HJERTET AF LØKKEN ...

1½ plans rækkehus opført i 1999, beliggende kun 150 meter til Vesterhavet, og har et samlet boligareal på 92 kvm. fordelt med 57 kvm. i stueetagen samt 35 kvm. på 1 sal.

Her er muligheden for at få et velholdt helårs/fritidshus med flotte linier og en god beliggenhed til en rimelig pris. Et indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Fra man vågner til man sysler med maden i det åbne kvalitetskøkken er det ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være at sidde og nyde solens varme stråler på terrassen.

Stueplan indeholder:
* Kombineret spise- og opholdsstue med brændeovn og stilren trappe til 1. sal. Fra stuen er der udgang til stor afskærmet sydvendt terrasse, med en flot udsigt til klitterne og sømærket.
* Pænt lyst køkken i åben forbindelse med stuen.
* Wellness afdeling med lækkert hjørne spabad med vand- og luftmassage. Der er flotte klinker på gulv og vægge samt bruseniche og praktisk vaskesøjle.
* Entre/fordelingsgang med skabsarrangement.

1 sal. indeholder:
* Stor repos som fordelingsgang med kvist, som giver et herlig lys og rum. Her fra kvisten eller karnappen har du et flot kig til klitterne, Sø-mærket og byen.
* 2 store soveværelser med dobbelt senge, heraf det ene med alkove.

Boligen fremtræder overalt lys og venlig, såsom luddet rustik og med flotte massive bøgegulve i stue, køkken, trappe og 1. sal.

Opvarmes med fjernvarme og brændeovn. Afløb til offentlig kloak.

Boligen kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbrug/fritidshus - Ingen bopælspligt !!Beliggenhed
I den bedste del af byen og kun 150 meter fra stranden er dette attraktive dobbelthus i 1½ plan beliggende ved byens torv, klit, og tæt ved sømærket, et af Løkkens vartegn og ud for den bilfri strand. Her finder du Danmarks smukkeste kyst-strækning og stranden, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene.
I dette fantastiske og attraktive område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker. Ikke mindst byder Løkken på mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv, samt det autentiske fiskermiljø, der indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Velkommen til Løkken…

Grunden
Herlig grund på i alt 366 kvm. hvor der er etableret stakit på sydsiden af boligen, som gør, at du som ejer er ugeneret, ligesom der er sydvendt terrasser…
Her i dette fredelige område kan børn løbe frit omkring, bade og lege.

Udlejning
Fritidshuset opfylder gæsternes behov, sideløbende med, at man som ejer har stor fornøjelse af huset. Udlejet via Novasol, med en årlig lejeindtægt til ejer på ca kr. 48.000 kr.

Kontakt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren - Løkken, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.