Velkommen hos Vestkystmægleren, din ejendomsmægler i Nordjylland

Vi har til huse i Søndergade 33 i Løkken - en af Vestkystens bedste og mest kendte badebyer. Vi har ejendomme til salg lige fra Slettestrand i Jammerbugt kommune til Hirtshals i Hjørring kommune, så vi strækker os langt.

Vores medarbejdere er håndplukkede og har mange års erfaring i ejendomshandel og vi sætter en ære i, at du kommer sikkert igennem hele hushandlen, juridisk som teknisk.

På kontoret møder du Peter Monrad, som er Partner i firmaet Vestkystmægleren. Peter har arbejdet indenfor mæglerbranchen siden 2002 og har tidligere serviceret utallige sommerhuse langs Vestkysten for et af landets største udlejningsbureauer. Han kender derfor områderne og mange af husene til punkt og prikke, og har derfor en stor baggrundsviden og kan således informere grundigt om mulighederne for såvel gåture i klitterne, om- og tilbygningsmuligheder samt evt. udlejningsmuligheder. Peter er den udfarende type og vurderer samt fremviser ejendommene og har dermed den første og største del af kundekontakten.

Endvidere møder du Lilian Slot, som har arbejdet indenfor mæglerbranchen siden 1992 -  og fra 2001 i Løkken. Lilian sidder som hovedregel på kontoret og holder styr på alle papirerne i forbindelse med en ejendomshandel. Når Peter har handlet en køber og sælger på plads overtager Lilian korrespondancen med køber og sælger, og kører disse sikkert igennem den sidste del af handlen. Lilian har således også korrespondancen med pengeinstiutter, advokater og evt. andre rådgivere. 

Som kunde hos Vestkystmægleren kan du forvente en unik service.

Vi sætter den personlige kontakt i højsædet, således du som sælger og køber er i sikre hænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vestkystmægleren i Løkken og har i øvrigt altid kaffe på kanden.

 

 

Ultimate Web