Agertoften 3, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

FLOT RENOVERET FRITIDSHUS MED SPA OG SAUNA.

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

SPA / SAUNA fritidshuset er beliggende på herlig ugenert randbeplantet naturgrund i roligt område, og med gode stier til det brusende Vesterhav.

BEMÆRK - at sælger har monteret facadetræ - vinduer og døre - skiferfliser samt tag i 2014.

Fritidshuset er opført i 1968/1976 men efterfølgende totalmoderniseret (2014) både udvendigt og indvendigt. Huset har et boligareal på 63 kvm. Hertil kommer carport på 15 kvm med integreret udhus på 5 kvm. Der er indrettet sauna samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler i en stor del af carporten.

Indeholder:
* Dejlig lys stue med loft til kip, brændeovn, flot skifergulv samt udgang til delvis overdækket træ-terrasse.
* Pænt køkken/alrum ligeledes med skifergulv og i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med dobbeltseng.
* Soveværelse med 3/4-seng.
* Værelse med køjseng.
* Flot badeværelse med smart skabsarrangement med håndvask, bruseniche, toilet samt hjørnespa
(lækker sauna er bygget i carporten, hvor der også er vaskehus.)

Huset opvarmes med el (varmepumpe) og brændeovn.


GRUNDEN:
Herlig ugenert, randbepantet naturgrund på 2.522 kvm. beliggende på rolig vej og kun 650 meter fra det brusende Vesterhav og med kort afstand til Nr. Lyngbys købmand og solnedgangspladsen.

Grunden har mange hyggekroge, som er tilpasset solens stråler...


UDLEJNING
Fritidshuset er udlejet via bureau - med en årlig lejeindtægt til sælger på ca. kr. 52.090 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på ca. kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...OMRÅDEBESKRIVELSE:
Flot renoveret fritidshus med spa og sauna.

Huset er beliggende på herlig ugenert randbeplantet naturgrund i roligt område, og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du købmanden, Lyngby Mølle feriecenter med restaurant, Fischermanns rest samt solnedgangpladsen som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.