Finhvalvej 7, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

BANEBRYDENDE KVALITETS-/AKTIVITETSFRITIDSHUS MED HAVUDSIGT FRA STUEN PÅ HEMSEN

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Fritidshus opført i 2014 og har et boligareal på 135 kvm - + 8 kvm. integreret udhus. Store træterrasser ved huset - hvor både morgen- , eftermiddags og aftensolen kan nydes.

Indeholder:
* Stort opholdsrum - som indeholder opholdsstuen med brændeovn - store vinduespartier der giver et fantastisk lys ind i rummet samt flotte udsigtsvidder over det kuperede område. Endvidere aktivitetsafdelingen med troltekt loft til kip og billard-bord til familiedysten. Det flotte køkken er holdt i hvid/stål og er central placeret i rummet således køkken-folket kan følge med i alle aktiviteterne. Ved køkkenet er der stor spiseplads, hvorfra der er overblik over resten af rummet. Der er flot eksklusiv trappe til husets store hems som har ovenlys vinduer samt trægulv. På hemsen er der indrettet en lille udsigsstue som giver et flot kik til klitterne og Vesterhavet.

* 2 Store soveværelser med dobbeltsenge, ovenlysvinduer, skabe, flot klinkegulv samt adgang til hems.

* 1 værelse med 2 enkeltsenge, ovenlysvindue samt skab, flot klinkegulv og adgang til hems.

* Badeværelse med flotte rustikke murstensvægge, væghængt toilet, bruseniche med unidrain og smart bordarrangement med helstøbt håndvask samt skuffer.

* Wellness badeværelse ligeledes med rustikke murstensvægge, ovenlysvindue, bruseniche, bordarrangement med skuffer og vask, væghængt toilet, lækkert spakar samt adgang til sauna.

* Flot entre med vaskemaskine/tørretumbler, klinkegulv og god garderobeplads - entreen munder ud i husets fordelingsgang.

Huset opvarmes med el (varmepumpe) og brændeovn.

Beliggenhed:
Spændende fritidshus med billardafdeling og stor hems med udsigt til havet. Huset er beliggende med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her i Nr. Lyngby finder du købmanden, Fischersmanns rest, Lyngbymølle Feriecenter samt solnedgangspladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby

Grunden
Højtbeliggende naturgrund på i alt 1496 kvm., beliggende kun 600 meter fra stranden. Der er etableret flot indkørsel, og herlig træterrasse med flot udsigt til klitterne.Udlejning
Fritidshuset er begrænset udlejet via Sol og Strand. Ved fuld udlejning vil huset kunne indbringe en lejeindtægt på ca. kr. 103.000 til ejer + forbrug.


Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.