Fasanvej 24, Løkken, 9480 Løkken

GEDIGENT LUKSUS-FRITIDSHUS I ATTRAKTIVT OMRÅDE.

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.


Fritidshuset er opført i 1997. Huset er beliggende 500 meter fra Vesterhavet og har et veldisponeret boligareal på 83 kvm. Endvidere en delvis overdækket træterrasse.
Et super luksusfritidshus, med mange spændende detaljer som er møbleret smagfuldt med flotte møbler, helheden er unik, og sælger har formodet at skabe en fantastisk bolig i flotte omgivelser.

Indeholder:
* Trivselsstue med lofter til kip, bemærk de store vinduespartier, og især de 2 karnapper, som giver et herligt lysindfald. Fra stuen med klinkegulv, er der udgang til stor træterrasse med et flot kig udover området-.

* Pænt rummeligt køkkenet som er i åben forbindelse med stuen. Køkkenet har ligeledes klinkegulv.

* 3 store soveværelser, heraf 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkelte senge og 1 med 2 enkelt senge.

* Den komfortable trivelsafd. byder på, boblende spabad med vand og luftmassage, bruseniche udført i praktiske plastpaneler ligeledes ved spabadet, samt bademiljø med skabsarrangement, vaskemaskine, tørretumbler og nedfældet vask. (hvide fliser på gulv).

* Entre/fordelingsgang.


Et super indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være at sidde og nyde solens varme stråler på terrassen - midt i naturen.

Huset opvarmes med el - varmepumpe og brændeovn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.