Marensvej 12, Grønhøj, 9480 Løkken

Helt unikt og eksklusivt beliggende fritidshus med panoramahavudsigt.

Liebhaver beliggenhed i absolut særklasse på toppen af klitten med panorama havudsigt, med vel nok en af Grønhøj Strand bedste samt højeste beliggenheder tæt ved Strandvejen. Her er der virkelig kræset for feinschmeckeren. Men nu er muligheden her, for at erhverve denne perle med en ekstrem unik havudsigt, som sjældent udbydes til salg.

Liebhaver-fritidshus er bygget af Sonnehuse i 1994 men totalt renoveret i 2001. En virkelig unik bolig, som ikke findes lige! Veldisponeret boligareal på 90 kvm. Fritliggende garage opført i 2001 på 28 kvm med port. Endvidere 9 kvm. depotrum.

Indeholder:
* Hall/fordelingsgang med skabsvæg.
* Udsøgt Tvis-køkken fra 2001 med lyse smagefulde Indian White granitbordplader, et herligt samlingspunktet ved det åbne køkken med skabsvæggen med indbygningsovn, flot vask i lækkert design, køkkenøens rummelighed som er opbygget omkring den murede skorsten med indbygningsbrændeovnen vendt mod stuen.
* I Stuen, som er boligens hjerte med spisebordet ved den dobbelte terrassedør mod vest, er helheden unik og især på grund af det imponerende lysindfald, der skaber en lys og intim atmosfære i stuen. Man føler sig fristet til at åbne de dobbelte terrassedøre og træde ud på terrassen, hvor der kan holdes en hyggelig og perfekt grillaften med panoramaudsigt til havet, og mulighed for at nyde solnedgangen.

* Masterbedroom med stor dobbelt seng samt skabsvæg, bemærk havudsigten fra sengen.

* Stort soveværelse med dobbeltseng samt indbygningsskabe, bemærk havudsigten fra sengen samt den dobbelte terrassedør til den vestvendte terrasse.

* Stor Luksiøs Wellness afdeling med rundt boblende Spa, væghængt wc, luksuriøse muret bruseniche, Indian White granitbordplade med underlimet vask samt sauna.

Et super indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Boligen er yderst smagfuldt møbleret

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.