Hornfisken 44, Løkken, 9480 Løkken

Feriehuset er opført i maritimt look i 2 plan, med facader i træ, samt store vinduespartier, herlig terrasse ved stueplan samt dejlig altan på 1. sal.
Feriehuset er opført i 2009 og har et boligareal på 79 kvm. incl. 2 kvm. depotrum.

Stueplan indeholder:
* Dejlig lys stue med udgang til herlig terrasse.
* Flot køkken i åben forbindelse med stuen.
* Badeværelse med bruseniche og håndvask nedfældet i smart skabsarrangement samt toilet.
* Endvidere entre med trappe til 1. sal.

1.sal indeholder:
* Repos med adgang til hems.
* Soveværelse med fast skab.
* Soveværelse med lille walk in garderobe og fra soveværelset er der udgang til altanen hvorfra der er flot udsigt over feriebyen og området.

Opvarmes med fjernvarme.


Beliggenhed
På et pragtfuldt stort areal kaldet både Nordenlys, sydøst for Løkken by, som er beliggende med udsigt over golfbanen og med højt til himmelen, finder du herlige fritidshuse opført således de udstråler et maritimt arkitektonisk look.
I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken…

Grunden
Ferielejligheden er opført på stor grund med fælles arealer og er beliggende kun ca. 750 meter fra stranden.

Udlejning
Feriehuset opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset. Huset kan benyttes til feriebolig hele året. Huset er IKKE forpligtet til udlejning men derr vurderes en årlig lejeindtægt på ca. kr. 41.000 til ejer.

Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.