Karens Klit 1, Løkken, 9480 Løkken

UNIK LIEBHAVERI I KLITTEN - KARENS KLIT

HUSK vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Et UNIKT tilbud som sjældent udbydes - Ny er chancen her ...

EKSKLUSIV - OVERDÆKKET TERRASSEAREAL I SÆRKLASSE.

Et særdeles attraktivt sommerhusområde med et utal af strandstier til Vesterhavet.

Absolut førsteklasses Wellness afdeling med boblende 2 personers spa med vand/luftmassage.

Banebrydende eksklusivt fritidshus i bedste kvalitet opført i 2017, men fremstår som nyt. Fritidshuset har et boligareal på 116 kvm. + 33 kvm. overdækket terrasse. Opvarmes med el.

Indeholder:
* Skøn stue opdelt i en spiseafdeling og en opholdsafdeling. Stuen har store vinduespartier, flot lyst gulv, højt til loftet og med 2 ovenlysvinduer. Loftet er beklædt med troldtekt. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede syd- og vestvendte terrasse samt udgang til lille vestvendt terrasse.

* Elegant køkken med låger med hvid udskæring, god skabs- og bordplads. Køkkenet har alt i hvidevarer og er i åben forbindelse med stuen. Fra køkkenet er der udgang til den østvendte morgenterrasse med flot udsigt over klitlandskabet.

* 3 gode soveværelse - alle med 2 sengepladser og skabe. Endvidere er der adgang til hemsen fra fordelingsgangen.

* Gæstebadeværelse med mørkegrå gulvklinker, bruseniche med "glas-svingdøre", toilet og smart bordarrangement med håndvask.

* Wellness badeværelse med mørkegrå gulvklinker, bruseniche med glasafskærmning, vaskesøjle, væghængt toilet, smart skuffearrangement med håndvask samt lækkert hjørnespa som giver velvære til hele familien.

* Entre med stor skabsvæg med skydelåger og med god garderobeplads.


BELIGGENHED:
Fritidshus på fællesgrund i klitten. Fritidshuset er beliggende i Karens Klit som er et stort klitareal på 13.425 kvm. heraf vej 820 kvm.
I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Nord for Løkken finder du Nr. Lyngby med små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangsplads, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken Strand …GRUNDEN:
Kuperet fælles klitgrund på 13.425 kvm. heraf vej 820 kvm. hvorpå der er placeret 13 fritidshuse. Karens Klit 1 ligger ca. 180 meter fra stranden.


UDLEJNING:
Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning og fremstår derfor utrolig velholdt.

ØVRIGT:
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.