Astavej 31, Løkken, 9480 Løkken

VILLA I KLITTEN - LØKKEN SYD...

HELT SPECIELT OG UNIKT - MED MANGE ANVENDELSE MULIGHEDER.

KAN OGSÅ BRUGES SOM FRITIDSHUS...(det i villaen værende indbo medfølger)

SE RAPPORTERNE UNDER VEDHÆFTEDE DOKUMENTER.

"HYBENGÅRDEN" - dejlig villa på en fantastisk ugenert grund - med rigt dyreliv.
Villaen er opført i 1974/2005 og har et boligareal på 192 kvm + integreret udhus på 30 kvm. og garage på 30 kvm.
Endvidere separet bygning/garage på ca. 23 kvm.

Huset opvarmes med centralvarme med oliefyr samt brændeovnsindsatsen.

Villaen indeholder:
* Helt unik stue med muret pejs med indsats og en stor "Integreret udestue" med et fantastisk lysindfald. Bemærk i øvrigt der rustikke skifergulv med gulvvarme.

* Flot stort køkken/allrum med alt i hvidevarer og mange skabe samt stor spiseplads. Fra alrummet er der udgang til den sydvendte terrasse.

* Soveværelse med trægulv, stort Walk-in closet og skabe samt adgang til lækkert badeværelse med direkte adgang fra soveværelset. Badeværelset har flot klinkegulv, muret bruseniche og smart bordarrangement med vask samt toilet.

* Værelse med samme flotte opvarmet skifergulv som i stuen.

* Kontor med adgang til gæstebadeværelset som har bruseniche, toilet og håndvask.

* Bryggers med skydelågsskabe og bordarrangement med vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere entre med adgang til stuen. (evt. ekstra værelse)

* Anneks med thekøkken og adgang til eget badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.

* Aktivitetsrum med billard og bordfodbold samt adgang til orangeri og egen udgang. Aktivitetsrummet er udhusdelen og der er adgang til garagen.Beliggenhed:
Unik villa som kan benyttes som sommerhus - beliggende kun ca. 485 meter fra en af Danmarks bedste badestrand. Huset er beliggende direkte syd for Løkken og med en herlig udsigt til sommerhusområdet og klitlandskabet. Dette er pletten med masser af natur og med et rigt dyreliv af både fugle og rådyr samt flotte klitter og stier som går direkte til Vesterhavet, ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur som kun det brusende Vesterhav kan gi' dig!

Velkommen til Løkken Strand …


Grunden:
Villaen er beliggende på en herlig 4.081 kvm. stor naturgrund i attraktivt område og kun ca. 485 meter fra stranden.

Udlejning:
Huset benyttes p.t. som fritidshus men er ikke forpligtet til udlejning.

Øvrigt:
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.