Helledievej 117, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Lækkert energivenligt aktivitets-fritidshus med plads til hele familien. Fritidshuset er opført i 2011 og har et boligareal på 138 kvm + 8 kvm. integreret udhus.

Indeholder:
* Stue med loft til kip, store vinduespartier, flot lyst klinkegulv samt udgang til terrassen.
* Pænt lyst køkken holdt i hvid / Stål og med alt i hvidevarer. Køkkenet har ligeledes lyst klinkegulv, og er i åben forbindelse med stuen.
* Aktivitetsrum med klinkegulv, poolbord, bordfodbold o.l. Der er adgang til husets hems med ekstra sengepladser og der er udgang til terrassen.
* Lækkert spabadeværelse med 2 personers hjørnespa, smart skabsarrangement med håndvask, toilet samt bruseniche og adgang til sauna.
* Soveværelse med dobbeltseng og skabe.
* Soveværelse med dobbeltseng og skabe.
* Værelse med 2 enkeltsenge og skabe.
* Værelse med 2 enkeltsenge og skabe.
* Gæstebadeværelse med bruseniche, toilet samt skabsarrangement med håndvask.
* Entre med god garderobeplads samt vaskemaskine.

Huset opvarmes med varmepumpe/solceller.


Beliggenhed
Lækkert aktivitetsfritidshus med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her finder du købmanden, Fischermanns restaurant, Lyngby Mølle feriecenter og solnedgangspladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker... Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Grunden
Stor naturgrund på 1.999 kvm. med flotte udsigtsvidder som skaber hygge og optimalt udeliv.


Udlejning
Udlejet via bureau med en lejeindtægt til ejer i 2021 på kr. 127.416,-

Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.