Kringelbækvej 84, Grønhøj, 9480 Løkken

Enestående og banebrydende Skanlux Luksus fritidshus med aktivitetsrum, til køberen, som ønsker høj bygge kvalitet samt mulighed for god lejeindtægt.
Huset har et boligareal på 125 kvm + 10 kvm. seperat udhus. Huset er opført i 2011 og opvarmes med el og brændeovn.

Indeholder:
* Lys centerstue med brændeovn, loft til kip, store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet. Fra stuen er der udgang til stor delvis overdækket terrasse.

* Stilfuldt køkken med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med spise- og opholdsstue.

* Stort aktivitetsrum med poolbord/bordtennis samt med adgang til den store hems.

* 4 soveværelser - alle med 2 sovepladser faste skabe.

* Wellness badeværelse ned spabad med vand-/luftmassage og direkte adgang til sauna. Endvidere bruseniche, håndvaskearrangement og toilet.

* Badeværelse med vaskesøjle, toilet, bruseniche og håndvask.


Huset har en god standard med fin møblering både ude og inde.


Beliggenhed
Syd for Løkken ligger Grønhøj Strand, som byder på en af vestkystens bedste badestrande og en pragtfuldt natur med marehalmsbeklædte klitter, med små idylliske stier og ugenerte gryder. Yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier, samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Bl.a. kort afstand til Grønhøj Feriecenter med mange spændende faciliteter samt vandland.

Syd for Grønhøj er Saltum og her finder du en af Danmarks attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.

Fritidshuset er beliggende 10 minutters gang til en af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøj

Grunden
Stor naturgrund på 2.001 kvm. beliggende i det attraktive og naturskønne sommerhusområde ved Grønhøj Strand og kun 900 meter fra Vesterhavet.

Udlejning
Fritidshuset er et super moderne hus, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset. Der foreligger udlejningstilbud fra Sol og Strand med en forventet årlig lejeindtægt til ejer på ca. kr. 158.000,00. Fritidshuset er pt. ikke tilmeldt udlejning.

Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.